Puressentiel Verstuiver Elektrisch Verstelbaar

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Gewoon een van de essentiële oliën van Puressentiel® of een van de Puressentiel® -verspreidingsmelanges in het metalen kuipje gieten en genieten maar. Het verspreidingssysteem gebruikt een zachte warmte, zo komen de eigenschappen van de essentiële oliën helemaal tot hun recht en worden de geuren niet vervormd. De handige stekker kan tot 90° draaien, zodat hij in alle muurcontactdozen past (werkt voor alle contactdozen van 230 V). Tijdens het gebruik geeft het blauwe licht rond de ON-OFF-knop aan dat de verspreider actief is. Gebruiksaanwijzing: zie de bijsluiter. Gebruiksvoorzorgen: De contractuele garantie van al onze verspreiders geldt voor twee jaar na aankoopdatum die op de aankoopbewijs is vermeld.

Indicatie

De elektrische verspreider van Puressentiel® verschaft u de heerlijke weldaad van aromatherapie, waar u ook bent. De verspreider is ideaal voor een veilig dagelijks gebruik, dankzij het beveiligde deksel, en versmelt mooi met uw woon- of werkplek (huis, bureau, hotel, medische praktijk, schoonheidssalon, wachtzaal, sportzaal...). Hij is bovendien heel stil en dus ook perfect geschikt voor 's nachts: na 8 uur schakelt hij automatisch uit.

Gegevens
CNK3528148
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte100 mm
Lengte125 mm
Diepte90 mm