Over ons

Een klein beetje geschiedenis

Apotheek D pharma is de opvolger van Apotheek Leys die gevestigd was in de Ommegangstraat.

Apr. Patricia Devlies nam in juli 2010 de apotheek over van Apr. Hilde Leys die meer dan 20 jaar de patiënten in Aalbeke en omgeving bijstond. Uit respect voor wijlen mevrouw Leys werd de naam ‘Apotheek Leys’ in eerste instantie behouden zolang de apotheek in de Ommegangstraat gevestigd was. In september 2011 mochten we Apr. Sophie Despriet verwelkomen. 

Sinds kort mogen we Apr. Ambre Coulembier verwelkomen die ons team komt versterken. 

Patricia

Sophie

Ambre

Verhuis naar onze huidig gebouw in 2015

Naar aanleiding van de verhuis naar de Moeskroensesteenweg 81 werd de naam  ‘Apotheek d pharma’ in gebruik genomen: een nieuwe start, een nieuwe naam.

Omwille van de grotere oppervlakte kunnen wij naast de klassieke medicatie een uitgebreider assortiment aanbieden: cosmetica, babyvoeding en –verzorgingsproducten, fytotherapie, homeopathie, diergeneeskundige producten, voedingssupplementen en vitamines, verband- en incontinentiemateriaal, verhuur of verkoop van thuiszorgmateriaal  (krukken, looprek, ziekenhuisbed….)en medische apparatuur (bloeddrukmeters, aërosoltoestellen), huisbereidingen enz.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Korting via je spaartegoed 

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten en producten zonder voorschrift, zowel online als in de apotheek, ontvang je punten op een spaarrekening via je persoonlijke kortingskaart. Als je 1000 punten hebt gespaard, krijg je 10 euro korting. Dit spaartegoed wordt aan het begin van het nieuwe jaar verrekend.